japonský blokna hlavní stránku

<< Zpět

16 březen, 2006

Půlsemestrálky, sumó a jarní prázdniny

KanjiJá vím, sliboval jsem shrnutí své cesty po jihovýchodní Asii, ale to musí počkat. V současné době mě zaměstnávají půlsemestrálky, především ty z japonského jazyka. Naštěstí mám většinu za sebou, zítra už mě čeká pouze ‘R&W’ neboli čtení a psaní japonských znaků. Toho se, upřímně řečeno, bojím ze všeho nejvíc, takže nechápu že ztrácím čas psaním blogu místo abych do sebe hustil kanji. (Správná odpověď je, že jsem nad tím strávil větší část dnešního odpoledne.)

Ovšem, po půlsemestrálkách mě čekají příjemnější věci. Zítra těsně po testu jdu s lidmi do Ósaky na sumó. Jsem opravdu zvědavý – zatím jsem měl příležitost vidět zápasy sumó v televizi, ale jak mi všichni co na tom byli potvrdili, zdaleka se to nevyrovná zážitku ‘na vlastní oči’. Pořídím fotky a udělám menší reportáž.

Zítra mi také začínají jarní prázdniny. Neplánuji nic dobrodružného, ani žádný výlet do zahraničí (spousta kamarádů jede do Číny nebo Thajska) – spokojím se s Tokiem, nějakými kluby a výstavami moderního umění, které jsou zde překvapivě levné (relativně). Budu mít také čas na rozsáhlejší reportáže tady na blogu, fotografování a snad i na nějakou tu další kreativní činnost.

PS: Minulý víkend jsem si znovu pohrával s webdesignem a vytvořil nový image pro stránku filiph.net.

Komentáře (0):

Přidat komentář

<< Zpět