japonský blokna hlavní stránku

<< Zpět

04 duben, 2006

První live vystoupení @ Mono Club

SN290004Jen pro dokumentaci: ve čtvrtek 30. března jsem měl svoje první live hudební vystoupení v klubu Mono tady v Hirakatě. Mono je extrémně malý klub, spíš místnost, kde je plno při dvaceti lidech. (Funguje také jako galerie, právě jsou tam dost zajímavé fotky ze světa od jedné studentky Kansai Gaidai.) Protože jsem svým spolužákům zakázal na první noc přijít (tréma), hrál jsem pouze pro hrstku Japonců – ovšem s tím, že většina z nich byli DJs nebo nadšenci do progressive house. Takže mixovat byla radost (až na tu trému), spoustu skladeb znali (Porter, Holden) a na ty ostatní se pravidelně chodili ptát (hlavně Antix).

DSCF1175Udělal jsem jeden slyšitelný přehmat, ale to bylo ještě úplně na začátku a za pět minut se na to zapomnělo. Naproti mým obavám se všem jinak mixování hodně líbilo, čehož jsem si vážil především od DJe jménem Goro (G-Mix), který je do progressive a mixuje už dobrých 11 let.

Jako důkaz toho, že party proběhla (a to v Japonsku) přikládám fotku VJ klipu, kde je i moje jméno – samozřejmě zkomolené po japonském způsobu ‘L’ = ‘R’.

V klubu Mono jsem teď rezident, hraji každý čtvrtek v rámci jediné progressive house party v širokém a dalekém okolí. Takže držte palce.

Komentáře (0):

Přidat komentář

<< Zpět